NHL: Svensk profil meldes på vej til Toronto

Toronto Maple Leafs måtte forlade årets NHL-slutspil i første runde, men holdet ser nu ud til at være i gang med at hente forstærkninger ind, så præstationen kan forbedres i næste sæson.

En ny center skulle eftersigende være klar for den canadiske storklub, fordi ifølge hockeysverige.se har Toronto Maple Leafs indgået en aftale med SHL-profilen Pär Lindholm.

Det svenske ishockeysite skriver, at den 26-årige center ifølge en pålidelig kilde har truffet valg og fra næste sæson kan kalde sig Toronto Maple Leafs-spiller.

Pär Lindholm har i de sidste fire sæsoner spillet i SHL for topklubben Skellefteå, som han har vundet sølv med i 2015, 2016 og 2018. Tidligere i karrieren spillede den svenske center også for klubben, og han fik dermed også en SHL-sølvmedalje til samlingen i 2011. Det svenske mesterskab har han dog ikke vundet med klubben, da han huserede i Allsvenskan i 2014, hvor Skellefteå vandt sit seneste mesterskab.

I denne sæson har Lindholm fået sit store gennembrud i SHL med 47 point i 49 grundspilskampe og 11 point i 16 slutspilskampe.

Toronto Maple Leafs er ude efter centerforstærkninger, da klubben han miste flere spillere på positionen denne sommer, hvor Tyler Bozak, Tomas Plekanec og Dominic Moore alle har kontraktudløb.