NHL: Stortalent skriver under på lang kontrakt

Foto: Dinur

Calgary Flames sikrede sig under sommerens draft den talentfulde back Noah Hanifin i et stort trade med Carolina Hurricanes, og nu er det lykkedes den canadiske klub at blive enig med amerikaneren om en ny kontrakt.

21-årige Hanifin, som har været restricted free agent siden 1. juli, har underskrevet en seks-årig aftale med Flames, som til gengæld kvitterer med en årsløn på $4,95 millioner. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Noah Hanifin har allerede tre fulde NHL-sæsoner på cv’et, da han gik direkte i NHL, efter at Carolina Hurricanes havde valgt ham som nummer fem overall i 2015-draften.

Hanifin er en ganske komplet tovejsback, og han regnes for at være et af verdens største backtalenter. Indtil videre står han noteret for 83 point i 239 NHL-kampe, og med den nye kontrakt med Calgary venter mange flere kampe i verdens bedste ishockeyliga.

Noah Hanifin kom til Calgary sammen med Elias Lindholm i en byttehandel, hvor Carolina fik Dougie Hamilton, Micheal Ferland og Adam Fox den modsatte vej.