NHL: Stort Toronto-comeback i tredje periode

Det har været Torontos problem på det seneste at lukke kampene, holde føringerne og spille i samtlige 60 minutter. På den konto har Maple Leafs haft problemer med at snuppe to point efter den ordinære spilletid og har på det seneste tabt flere point i slutfasen.

Det fik Frederik Andersen til for nylig at give sit hold en opsang, og det var måske Andersens ord, der sad i baghovedet på medspillerne i nat dansk tid, hvor Toronto vendte 1-3 til en 4-3-sejr over Ottawa i tredje periode med et stort comeback. 

Senators lignede ellers et hold på kurs mod en længe ventet sejr, og havde spillet en forrygende anden periode med tre scoringer af Erik Karlsson, Mike Hoffman og Tom Pyatt. Senators var foran 3-1, men i slutperioden påbegyndte et forrygende Toronto-comeback med Auston Matthews’ tidlige reducering.

Nervøsiteten steg hos hjemmeholdet, der kunne se Mitch Marner udligne kort efter, og ni minutter inde i tredje periode scorede Connor Carrick det afgørende mål.

Frederik Andersen endte med 15 redninger på 18 skud og en redningsprocent på blot 83,3, så i nat var det altså holdkammeraterne, der reddede Andersen og ikke omvendt.