NHL: STORKAMP AF ELLER i Washington-sejr

Foto: Jan korsgaard

Lars Eller var blandt kampens absolut dominerende spillere, da Washington Capitals i nat dansk tid slog Boston Bruins med 4-3 efter straffeslag.

Danskeren blev kampens Second Star og leverede både mål og assist, da de to formstærke hold mødtes. Lars Eller noterede sig for hele 18:37 minutter.

Han spillede næsten fem minutter i undertal og fik også spilletid i overtal, ligesom han skød fem gange på mål. Masser af action altså fra Ellers side.

Hans femte sæsonscoring kom i det 33. minut, da han reducerede til 1-2 for Washington. Danskeren fik fat i en puck midt for mål og fik den slynget i nettet bag Boston-målmand Anton Khudobin til en vigtig reducering, der blev fulgt op af en Washington-udligning af Alexander Ovechkin senere i perioden.

Eller fik ligeledes assist på 3-3-udligningen, som Brett Connolly satte i midten af tredje periode. Det var flot dribletur af Eller, der startede hele balladen foran Boston-målet og altså endte med en vigtig scoring.

Alexander Ovechkin blev matchvinder i straffeslagene for Washington, der bliver ved at hive vigtige point ind for øjeblikket.