NHL: STORKAMP AF ELLER – og point nummer 200

Foto: Jan Korsgaard

Lars Eller er i storform for øjeblikket. Efter en lidt træg start på sæsonen er han og Washington Capitals i gang med at spille sig til en sikker plads i slutspillet om Stanley Cup og danskeren leverede i nat dansk sit NHL-point nummer 200.

Lars Eller scorede, da Washington vandt 3-1 hjemme over Vancouver Canucks. Danskeren blev Second Star i kampen efter målmand Grubauer og var med til at sikre hovedstadsholdet den 10. hjemmesejr på stribe.

Ellers kasse bragte Capitals på 2-1, og målet kom i slutningen af første periode. Det var fremragende.

Lars Eller modtog en pasning fra Madison Bowey lige før midterlinjen, trak selv forbi et par Canucks-folk og fyrede derefter et helt perfekt skud af. Et svirp, som Canucks-målmand Jacob Markström havde svært ved at se, fordi en back fuldstændig dækkede af for den svenske målmands udsyn.

Fremragende af Eller, der noterede sig for 15:55 minutter, tre skud på mål og næsten tre minutters arbejde i undertal.

Daniel Sedin bragte Vancouver på 1-0, John Carlson udlignede efter et kvarter. Derefter Lars Ellers mål, der blev fulgt op af en scoring af Evgeny Kuznetsov kort inde i anden periode, hvor Philipp Grubauer stod fremragende og gjorde sig fortjent til First Star-kåringen efter kampen.