NHL: Storhold misser slutspillet

Chicago Blackhawks har været i problemer i store dele af denne sæson, og nu ligger det endegyldigt fast, at holdet ikke kommer i slutspillet i denne sæson.

Blackhawks er et af de mest vindende NHL-hold i de seneste ti år. Holdet har været i slutspillet i ni sæsoner i træk og har hjemført tre Stanley Cup-titler på vejen, men i år bliver det til en tidlig sommerferie for Joel Quennevilles tropper.

Det står klart, efter at Chicago tirsdag tabte med 5-1 til Colorado Avalanche hjemme i United Center. Nederlaget betyder, at Blackhawks har 17 point op til slutspilsstregen, og med otte kampe igen kan holdet maksimalt hente 16 point. Dermed eksisterer den teoretiske mulighed for at gå i slutspillet ikke længere.

– Vi havde en skuffende anden halvdel af sæsonen for at sige det mildt. Det virkede som om, at mange kampe i løbet af sæsonen gik, som det gik i aften, hvor vi scorede først, gav et mål væk, mistede momentum og ikke formåede at vinde det tilbage. En skuffende sæson, sagde Chicago Blackhawks-stjernen Patrick Kane efter tirsdagens kamp.

Chicagos tidlige exit betyder, at stjerner som Patrick Kane, Jonathan Toews, Duncan Keith og Brent Seabrook kan få muligheden for at spille VM i Danmark. Vi har set nærmere på muligheden for, at det sker. Læs mere her.