NHL-stjerne: All star-kampen bør genovervejes

All star-kampens nye format falder ikke i god jord ved Ottawa Senators-stjernen Bobby Ryan, der mener, at NHL bør overveje helt at skrotte all star-kampen. I et interview med avisen Ottawa Sun blev Ryan spurgt, om han synes, at all star-kampen bør droppes helt.

– Sandsynligvis, men jeg ved ikke, hvad du gør, ikke? For alle vil gerne have muligheden for at se de bedste spillere samlet på et sted. Måske med introduktionen af World Cuppen som noget nyskabende kunne det ændre tingene. Men det er svært at sige, siger Bobby Ryan til Ottawa Sun.

– Jeg sagde sidste år, at det var en stor oplevelse og en engang-i-livet-ting, men at jeg ikke nødvendigvis behøver gøre det igen. Det var i hvert fald sådan, at det føltes, da jeg sad i flyet med min kone på vejen hjem, fortæller Ryan, der kun har været med til all star-kampen i 2015.

– Man er nødt til at se det, som det er. Det er en all star-weekend, ingen nyder virkelig hele weekenden, så hvis man kunne flyve ind til kampen og af sted igen bagefter, ville det være godt, men du kan aldrig gøre det perfekt for alle, siger Bobby Ryan, der var Ottawa Senators repræsentant i NHLPA’s udvalg, der besluttede at ændre det tidligere format til den nye tre-mod-tre turnering.