NHL: Stars lagde fra land med sejr

Serien mellem Dallas Stars og St. Louis Blues var på forhånd spået til at blive tæt, og bedømt på det første møde fredag aften i Dallas, kan den forudsigelse meget vel komme til at holde stik.

Det var hjemmeholdet, der trak det længste strå i seriens første opgør, hvor de også dominerede skudstatistikken. Mange scoringer blev det ikke til i kampen, hvor begge målmænd klemte sig ind i top tre, da de bedste spillere skulle kåres.

Dallas Stars vandt med 2-1 på en scoring af Radek Faksa med små fem minutter igen. Faksa spillede en stærk kamp og var også med i oplægget til Antoine Roussels 1-0-scoring midt i anden periode. Her scorede den franske forward, efter at Stars-spillerne havde fået Blues’ målmand Brian Elliott ud af position ved at flytte pucken hurtigt fra side til side.

Brian Elliott diskede op med flere store redninger og holdt St. Louis inde i kampen. Gæsterne fik udlignet med otte et halvt minut tilbage af tredje periode, da Kevin Shattenkirk klappede pucken i nettet efter et solidt Blues-pres omkring hjemmeholdets mål.

Det var dog Radek Faksa, der indtog den helt store hovedrolle, da han sendte en returpuck i nettet nogle minutter senere. Den 22-årige tjekke sikrede Stars sejren og en 1-0-føring før kamp to, som spilles søndag.

Se højdepunkter fra opgøret her: