NHL: Stars kan nu føre kampen om Erik Karlsson

Foto: Bridget Samuels

Der går næsten ikke en dag uden nye rygter i “Erik Karlsson-sagaen”, og nu forlyder det, at Dallas Stars skulle være favoritter til at vinde kampen om den svenske superstjerne.

Det er New York Posts mangeårige NHL-reporter Larry Brooks, der fortæller, at trade-snakken mellem Ottawa Senators og Tampa Bay Lightning skulle være stilnet af, og at Dallas Stars derfor har meldt sig ind i billedet.

Texas-klubben er ifølge Brooks i førersædet i forhold til at få 28-årige Karlsson i nettet.

Ottawa ser ud til at have indstillet sig på, at Erik Karlsson formentlig forlader klubben, og det vil nok være en fordel for Senators, hvis det sker i løbet af sommeren. Det kan nemlig betyde, at de kan få en højere pris for svenskeren, som har kontraktudløb næste sommer.

Tampa Bay Lightning har længe været favorit til at sikre sig Karlsson, men klubben ser ud til at have problemet med at få skruet et trade sammen. Der er en masse lønkroner, der skal flyttes, og det giver udfordringer.

Ud over Tampa Bay og Dallas Stars menes også San Jose Sharks, New York Rangers, New York Islanders, Colorado Avalanche og Vegas Golden Knights at være med i kampen om den svenske backstjerne.