NHL: Tekst og video: Stars fremtvinger den syvende kamp

Dallas Stars gjorde det næsten umulige i nat, da det lykkedes at snige en 3-2-sejr hjem i St. Louis og dermed fremtvinge en syvende kamp i semifinaleserien i Western Conference.

Det var et “overfald” i første periode, hvor Dallas scorede tre gange, der sendte gæsterne uopnåeligt i front.

Allerede efter fire minutter åbnede svenske Mattias Janmark scoringen og godt et minut senere var Vernon Fiddler på spil og gjorde det til 2-0 for Stars. Han scorede fra kort afstand og kunne dermed fejre sin 36 års fødselsdag med manér.

Godt tre minutter før periodens udløb leverede Dallas et powerplaymål ved Jason Spezza og chokerede publikum i Scottrade Center i St. Louis.

Derefter var det opad bakke for hjemmeholdet, men Blues sled og slæbte og vandt skudstatistikken 14-5 i anden periode. En enkelt scoring blev det til, da Alexander Steen var over en rebound og reducerede. Samme resultat fik St. Louis ud af bestræbelserne i tredje periode, hvor Patrik Berglund blev eneste målscorer.

Dallas havde ventet på en stor målmandskamp, og den fik Stars i nat dansk tid, for Kari Lehtonen vandt duellen med magiske Bryan Elliott i Blues-målet, og nu er det altså Dallas, der har hjemmebane i syvende kamp. På trods af, at St. Louis vandt skudstatistikken med hele 37-14.

Højdepunkter her: