NHL: Stars brændte sig på Flames

NHLs førerhold lige nu Dallas Stars, har været flyvende det meste af sæsonen og især på hjemmebanen i American Air Lines Center har Stars leveret stabilt og kun haft to nederlag i sæsonen. I nat havde de besøg af Calagary Flames, som er NHLs varmeste hold i lige nu, med seks sejre på stribe og i nat blev det til den syvende.

Flames og i særdeleshed Kari Ramo i målet fortsatte det gode spil på udebane i mod NHLs duksehold. Ramo stoppede 35 skud på vej i mod sejren, hvor det kun var Stars’ back Johnny Oduya som lykkedes med at passere den stærke finne.

Stars forsøgte ellers i hele tredje periode at levere et stor comeback, men selvom der blev afsluttet flittigt, var det bare ikke nok. Dallas vandt skudstatikken i sidste periode med 17-6.

Solide tredje perioder hjalp Blues og Wild

St. Louis Blues var nede med 1-0 efter to periode i hjemmekampen mod Nashville Predators, men en stærk tredje periode vendte kampen for hjemmeholdet. Blues scorede to gange i de sidste tyve minutter uden at Predators kunne svare igen.

Vladimir Tarasenko scorede sejrsmålet fem og et halvt minut før tid.

I Minnesota, hvor Wild havde besøg af New York Rangers, var kampen også tæt før tredje periode. Her førte hjemmeholdet dog kampen med 2-1, men med to mål midtvejs i perioden og endnu et i tomt mål til sidst, afgjorde Wild kampen, på en stærk afsluttende periode. Rangers lykkedes kun at reducere en gang, hvilket kun var kosmetisk.

Wild havde finske Mikko Koivu som den bedste spiller i sejren på 5-2, med 2 mål og 1 assist.

Rangers’ andenkeeper, finnen Antti Raanta måtte forlade kampen allerede midtvejs i første periode da han fik et slagskud fra Wild-backen Matt Dumba lige på hjelmen.

Nattens resultater:

Buffalo Sabres – Anaheim Ducks 3-0

New Jersey Devils – Florida Panthers 1-5

Philadelphia Flyers – Vancouver Canucks 2-0

Toronto Maple Leafs – San Jose Sharks 4-5 (OT)

Minnesota Wild – New York Rangers 5-2

Chicago Blackhawks – Edmonton Oilers 4-0

Montreal Canadiens – Los Angeles Kings 0-3

St. Louis blues – Nashville Predators 2-1

Dallas Stars – Calgary Flames 1-3

Colorado Avalanche – New York Islanders 2-1

Arizona Coyotes – Colombus Blue Jackets 5-7

Nedenfor kan du se highlights fra Wild – Rangers: