NHL: Stamkos afgjorde for Lightning i målfattig kamp

Der blev spillet fire kampe i NHL i nat, hvor primært udeholdene var skarpest. Det var kun i Tampa Bay, hvor Lightning vandt over Toronto Maple Leafs med 1-0 at der var fuld gevinst til et hjemmehold.

Det var hjemmeholdets kaptajn Steven Stamkos, der hamrede pucken i nettet fra toppen af faceoff-cirklen i powerplay, som afgjorde kampen, da det var kampens eneste mål. Lightning var ikke specielt skarpe i disciplinen med en ekstra mand på isen, da de havde i alt seks forsøg men altså kun udnyttede den ene.

Lightnings keeper Andre Vasilevskiy tog sig af first star, for sit shutout med 30 redninger.

Sejre til Nashville og Colorado

Nashville Predators skal være værter for All-Star-weekenden, som officielt starter i morgen. I nat hentede de en sejr på 2-1 efter en solid defensiv indsats, Predators keeper Carter Hutton storspillede og var med til at sikre begge points over Calgary Flames.

Sejrsmålet kom fra Shea Weber, der i powerplay tordnede pucken, uden chance for Karri Ramo, som ellers var i position inde i målet, men skuddet var så hårdt at han aldrig opfattede det kom før pucken lå i nettet.

I Los Angeles, var hjemmeholdet Kings foran med 3-2 inden tredje periode, men det vendte gæsterne fra Colorado Avalanche op og ned på med to mål i de sidste tyve spilleminutter. Først var Gabriel Landeskog der scorede i powerplay og et par minutter efter var det Nathan MacKinnon som afgjorde kampen, efter han samlede en retur op efter klumpspil foran kassen.

For Kings var backen Alec Martinez imponerende nok +3 for kampen og med over 22 minutters istid, var han en nøglespiller for hjemmeholdet.

Nattens resultater:

Tampa Bay Lightning – Toronto Maple Leafs 1-0

Washington Capitals – Philadelphia Flyers 3-4 (OT)

Calgary Flames – Nashville Predators 1-2

Los Angeles Kings – Colorado Avalanche 3-4