NHL: Slutspillet langt væk for Bødker efter nyt nederlag

Foto: Bridget Samuels

Mikkel Bødker og Colorado Avalanche må efterhånden sande, at der ikke skal spilles slutspilshockey i Denver i denne sæson. Det er de barske realiteter, efter at klubben tirsdag led sit tredje nederlag i fire kampe.

Colorado var på besøg hos formstærke St. Louis Blues, som forsøger at erobre divisionstitlen i Central Division og førsteseedet i Western Conference. Her er Blues i direkte konkurrence med Dallas Stars, og med en 3-1-sejr over Mikkel Bødker og kampagni holdt St. Louis fast i Dallas, som tirsdag vandt deres hjemmekamp mod Nashville Predators med 5-2.

David Backes gav Blues en drømmestart med et powerplaymål efter mindre end to minutters spil, men Mikhail Grigorenko gav Avalanche nyt håb i slutningen af første periode, hvor han reducerede med assister fra Tyson Barrie og Mikkel Bødker, som noterede sig for sit tiende point i 13 kampe for Colorado.

St. Louis satte endnu mere kul på i anden periode, hvor holdet på mål af Troy Brouwer og Vladimir Tarasenko sikrede sig en 3-1-sejr, som betyder, at de er a point med Dallas Stars i toppen af Western Conference. Begge hold har fem kampe tilbage.

Colorados slutspilschance faldt betragteligt med nederlaget, fordi holdets direkte rivaler fra Minnesota Wild samtidig vandt med 4-1 over Chicago Blackhawks. Dermed har Wild med fem kampe igen et forspring på fem point ned til Avalanche i kampen om den sidste wildcard-plads i Western Conference. Colorado har ifølge Sports Club Stats kun 1,9 procents chance for at gå i slutspillet.

Mikkel Bødker fik udover sin assist noteret sig for tre skud på mål og tre hits i de 20 minutter og 21 sekunder, han fik for Avalanche i tirsdagens kamp, som du kan se højdepunkter fra her: