NHL-skribent: Pilen peger nedad for Andersen og Hansen

NHL-skribenten Steve Macfarlane forsøger i sin klumme på Bleacher Report at spå om, hvilken spiller på hvert NHL-hold, der vil se den største tilbagegang i den resterende del af sæsonen. Her er skidt nyt til to danskere.

Macfarlane spår nemlig, at både Frederik Andersen og Jannik Hansen vil have svært ved at følge op på deres fine sæsonstart. Skribenten peger på Frederik Andersen, som den Anaheim Ducks-spiller, der vil have den største tilbagegang i den resterende del af 2015/16-sæsonen, mens Jannik Hansen tager den tvivlsomme titel hos Vancouver Canucks.

Frederik Andersen var Anaheims bedste spiller i starten af denne sæson, men før en slem influenza fik sit tag på danskeren, havde Andersen set sin redningsprocent dale. Nu har den store målmand fra Herning tabt starterjobbet til John Gibson, som har gjort det fortræffeligt, mens Andersen har været syg.

Steve Macfarlane mener ikke, at Frederik Andersen får nemt ved at vinde målmandstjansen tilbage lige med det samme, og han spår, at Anaheim Ducks kan ende med at trade danskeren, hvis klubben bliver overbevist om, at Gibson er fremtidens mand i målet.

Jannik Hansen har i denne sæson lukreret på, at hans holdkammerater har været ude med skader eller ikke har ramt deres topniveau. Det betyder, at Hansen har erobret pladsen som højrewing i Vancouver Canucks’ førstekæde, hvor han spiller sammen med klubbens ubestridte stjerner, Henrik og Daniel Sedin.

Hansen har lavet otte mål og otte assists i 30 kampe i denne sæson, og Steve Macfarlane er ganske imponeret over, hvad den 29-årige dansker har vist. Han tvivler dog på, at Hansen kan holde kadencen i resten af sæsonen.

Macfarlane spår, at Canucks på et tidspunkt ryster kæderne og prøver en anden end Jannik Hansen af sammen med Sedin-tvillingerne. Hvis Hansen ikke længere spiller i kæde med Sedinerne, mener Steve Macfarlane, at danskeren produktion vil falde betragteligt, og derfor er Jannik Hansens hans bud på den Vancouver Canucks-spiller, der vil opleve den største tilbagegang i den resterende del af sæsonen.

Er du enig i Bleacher Report-skribentens betragtninger? Giv gerne dit besyv med på vores Facebook-side.