NHL: SKANDALE da Capitals kom foran 3-0 i kampe

Det var en emotionel aften for Philadelphia Flyers fans, inden kampen i mod Washington Capitals skulle organisationen, byen og fansene sige farvel til stifteren af klubben Ed Snider, som døde i sidste uge, i en alder af 83.

I forbindelse med pre-game ceremonien blev der udleveret armbånd til alle tilskuerene på deres siddeplads, som skulle bruges i hyldesten af den afdøde stifter.

bracelet

Vi vender tilbage til armbåndene senere, men nu til kampen, hvor Flyers fik en drømmestart, da østrigske Michael Raffl bragte hjemmeholdet foran med 1-0 efter bare 57 sekunder, desværre var det en kort fornøjelse, da Capitals slog hurtigt igen, da de via et powerplay udlignede til 1-1 ved Marcus Johansson.

Midtvejs i kampen kom Capitals på 2-1. Alexander Ovechkin fik alt for meget plads i højre side af Flyers’ zone og han kunne sende et hårdt skud forbi Steve Mason i kassen, som burde have taget skuddet.

Til tredje periode, hvor det hele gik op i hat og briller for et meget udisciplineret hjemmehold.

Evgeny Kutznetsov og John Carlson scorede begge i powerplay inden for de første syv minutter også var kampen afgjort med stillingen 4-1 til gæsterne. Lidt over midtvejs indtraf så det der fik sindene i , og for alvor hos hjemmeholdets fans. I forbindelse med en nærkamp i hjørnet tacklede franske Pierre-Eduard Bellemare hensynsløst Capitals Dimitry Orlov i ryggen, så denne falder med hovedet først i banden, og bliver liggende.

I mens Orlov blev tilset og modtog behandling på isen, begynder hjemmeholdets fans at kaste de udleverede armbånd efter Orlov. På opfordring af dommerne advarede halspeakeren om at dette ikke er i orden, og igen kort efter måtte han til mikrofonen, da det skete endnu en gang, opfordrede han til at vise respekt.

Efter to advarsler til publikum og en game miscoduct til Bellemare kunne spillet fortsætte med Capitals i powerplay endnu en gang. Det udnyttede skarpretteren Ovechkin til at score til 5-1. I forbindelse med målet regnede det endnu engang med armbånd ned mod isen og denne gang faldt hammeren fra dommernes sidde, da de tildelte Flyers en to-minutters udvisning for forsinkelse af spillet, en mindre skandale.

Fansene i “the city of brotherly love” har dog et mere broget image i hele USA, og de har det med at leve sig meget med i tingene, når følelserne er store.

Det hele endte med endnu et mål i powerplay til Capitals og dermed hele fem mål i overtal for grundspilsvinderne i en kamp, hvilket er franchise-rekord.

Capitals er oppe med 3-0 i kampe og kan altså afgøre serien på torsdag når kamp fire venter, endnu en gang i Philadelphia.