NHL: Skadesramt Sharks-hold blev ristet hjemme af St. Louis

Foto: Bridget Samuels

Det ser mere end vanskeligt ud nu for San Jose Sharks i NHL’s Western Conference-finale.

I aftes blev Sharks rullet og kørt direkte over af et yderst veloplagt St. Louis Blues-mandskab, der uden problemer hamrede Sharks med 5-0. Tydeligst var forskellen på de to hold i anden periode, hvor gæsterne fra St. Louis noterede de 15 første skud på mål og fuldstændig sad på begivenhederne.

I løbet af de 20 minutter scorede Jaden Schwartz til 2-0, mens Vladimir Tarasenko iskoldt sænkede et straffeslag til 3-0. 

Der var ikke så meget at diskutere og rookie-sensationen Jordan Binnington i St. Louis-målet skulle kun stoppe 21 skud for at holde nullet. Han kunne se Jaden Schwartz score to gange i tredje periode og dermed fuldende et hattrick.

San Jose-mandskabet var i forvejen slidt og måtte spille de yderste mandater på en aften, hvor Mike Haley trådte ind som fjerdecenter og havde problemer. Det samme fik flere af San Jose-spillerne i løbet af kampen, og hvem ved? Det kan måske give Alexander True chancen på et uventet tidspunkt på den helt store scene i den sjette kamp i St. Louis – hvis altså træner Pete DeBoer tør ryste posen totalt.