NHL: Simmonds bliver en “predator”

Foto: Dinur

Den målfarlige powerforward Wayne Simmonds er efter næsten otte sæsoner i Philadelphia Flyers fortid i klubben. Canadieren er kort før deadline blevet tradet til Nashville Predators.

Nashville giver forwarden Ryan Hartman og et fjerderundevalg i 2020-draften for 30-årige Wayne Simmonds. Hvis Predators går videre fra første runde i årets slutspil bliver draftvalget i stedet et tredjerundevalg.

Wayne Simmonds’ kontrakt udløber til sommer, og i de seneste dage har det syntes sikkert og vist, at han ville forlade Philadelphia, hvor han har været en populær skikkelse, siden han kom til klubben fra Los Angeles Kings i 2011.

Det blev altså Nashville Predators, som løb med den canadiske powerforward, der har lavet 27 point i 62 kampe i denne sæson. Predators har været på udkig efter en wing, der kunne producere point, og ham håber de måske på at have fundet i Wayne Simmonds.

Kort før Simmonds-handlen lavede Predators et opsigtsvækkende trade med Minnesota Wild, hvor de hentede Mikael Granlund i bytte for Kevin Fiala.

24-årige Ryan Hartman skifter for andet år i træk klub på Deadline Day. Han blev sidste år tradet til Nashville fra Chicago Blackhawks, og nu går turen altså til Philadelphia. Hartman har lavet 20 point i 64 kampe i denne sæson.