NHL: Sharks vandt efter målrig afslutning

Den første kamp mellem San Jose Sharks og Anaheim Ducks’ banemænd fra Nashville Predators endte som en ganske målrig affære, selvom det længe lugtede af få mål og en overtidsafgørelse.

San Jose Sharks viste i tredje periode, at de har kvaliteterne til at gå langt i NHL-slutspillet i denne sæson. Hjemmeholdet gik ind til de sidste 20 minutter bagud med 1-0, efter at Mike Fisher havde bragte gæsterne fra Nashville foran på en powerplayscoring i starten af anden periode.

Sharks er før serien blevet betegnet som det bedste hold, og det prædikat levede de op til i tredje periode. Tomas Hertl fik udlignet med et powerplaymål allerede to et halvt minut inde i perioden, og i de sidste ti minutter satte værterne for alvor tryk på.

35-årige Joel Ward snød Pekke Rinne i Predators-buret og scorede et fremragende 2-1-mål, som gav Sharks det rygstød, der i sidste ende sikrede dem sejren. Se målet her:

Logan Couture udbyggede fire minutter senere hjemmeholdets føring, inden der for alvor kom gang i mållamperne i kampens sidste to minutter. Først fik Ryan Johansen sat et noget spektakulært reduceringsmål i nettet for gæsterne. Den unge canadier så umiddelbart ud til at dirigere pucken i nettet med sit ansigt. Eller var det skulderen? Vurder selv her:

Helt spændende blev det dog ikke igen, for San Jose scorede to gange i tomt mål kort efter og sikrede sig en 5-2-sejr. Kampen endte med lidt nævekampe mellem flere af spillerne, og Nashvilles Barret Jackman blev idømt en game misconduct. Der bliver nok ikke uddelt nogle karantæner, så begge hold er formentlig klar i stærkeste opstilling, når kamp to spilles i San Jose på søndag.