NHL: Sharks-træner sætter både Hansen og Bødker af

Foto: Jan Korsgaard

Det er hårde tider for Jannik Hansen og Mikkel Bødker i San Jose Sharks. De to danskere har i løbet af sæsonen være inde og ude af holdet, og i søndagens kamp mod Winnipeg Jets er de begge tvunget op i presseboksen.

Der var ellers lagt op til danskeropgør i Winnipeg, hvor Nikolaj Ehlers naturligvis er fast mand på Jets-mandskabet, men hverken Mikkel Bødker eller Jannik Hansen fandt vej til San Jose Sharks’ startopstilling.

San Jose-træner Peter DeBoer har valgt at scratche de to danske forwards i søndagens kamp.

Både Hansen og Bødker var ellers i kamp for Sharks i fredags, hvor hajerne satte en stor føring over styr og tabte med 6-5 til Ottawa Senators i overtiden. Jannik Hansen fik endda lavet en assist, men det var altså ikke nok til at overbevise Peter DeBoer om genvalg.

De to danskere har haft svært ved at blive en integreret del af holdet i San Jose. Jannik Hansen har spillet 26 kampe og lavet sølle fire point for Sharks i denne sæson, mens Mikkel Bødker står noteret for ni point i 32 kampe.

31-årige Jannik Hansens kontrakt med Sharks udløber til sommer, mens 28-årige Mikkel Bødker har kontrakt med klubben frem til sommeren 2020. Meget tyder dog på, at San Jose prøver at komme af med de to danskere inden da og formentlig gerne inden trade-deadline 26. februar.