NHL: Sharks tabte på skidt Bødker-aften

Foto: Jan Korsgaard

San Jose Sharks er klar til slutspillet i NHL, og tirsdag tabte danskerklubben til et af de hold, der håber på at sikre sig en plads i det eftertragtede selskab.

Sharks tog på hjemmebane imod Dallas Stars, som skulle bruge en sejr for at holde sig inde i kampen om slutspilspladserne. San Jose så længe ud til at eliminere texanerne, men i slutfasen fandt gæsterne noget ekstraordinært frem og vandt med 4-2.

I første periode bragte Logan Couture og Timo Meier værterne foran med 2-0, og den føring holdt helt indtil slutningen af anden periode. Jamie Benn fik reduceret for Stars med 31 sekunder tilbage af midterperioden.

Mikkel Bødker var den eneste Sharks-dansker, der var i aktion, da Jannik Hansen for anden kamp i træk måtte sidde ude som healthy scratch. Bødker var på isen, da Dallas reducerede til 2-1, og hans aften blev endnu værre i tredje periode.

Her var Bødker nemlig også inde, da Dallas først udlignede til 2-2 og siden bragte sig foran med 3-2. Det udlignende mål blev scoret af Gemel Smith med lidt over fem minutter igen, mens Jamie Benn bragte Stars foran tre minutter før tid.

Jamie Benn fuldendte sit hattrick med en scoring i tomt mål i sidste minut, og han var således stærkt medvirkende til, at Dallas’ slutspilshåb blev holdt i live.

Mikkel Bødker fik 15:40 minutter på isen, hvor han skød på mål tre gange, men altså endte på -3 i plus/minus-statistikken.