NHL: Sharks oppe med 2-0 i kampe efter to udesejre

San Jose Sharks er godt på vej til at gøre det af med Los Angeles Kings, efter hajerne fra Californien endnu en gang vandt i Staples Center og dermed nu er oppe med 2-0 i kampe inden serien vender tilbage til San Jose og HP Pavillion i næste uge.

Især en spiller har været dominerende i denne serie i de to første kampe, Joe Pavelski har været overalt for Sharks. Pavelski var også manden med førings målet i nat, da han scorede til 1-0 efter knap fire minutter af kampen.

Pavelski kom ind i Kings zone som den fjerde Sharks spiller, og Kings forsvaret glemte at samle den dynamiske amerikanske center op og derfor var det uden større besvær han kunne sætte pucken i nettet fra slottet af, flot sat op af Brent Burns.

Gæsterne kom også foran 2-0. Det gjorde de, efter de fik muligheden i fem mod tre, Logan Couture samlede et skud op fra Pavelski, og kunne let sende pucken i det tomme net, efter Jonathan Quick havde lavet sit udfald på Pavelski-skuddet.

Kings arbejdede sig ind i kampen igen, men han havde rigtig svært ved at komme forbi deres tidligere keeper Martin Jones, som endnu en gang stod på hovedet for sit Sharks mandskab.

Det lykkedes dog for hjemmeholdet at få en enkelt reducering, ved Vincent Lecavalier der fik gravet pucken frem foran gæsternes mål, efter en bunke af spillere fra de to hold forsøgte at få fat i den løse puck.

Sharks holdte dog flot stand i de sidste minutter af kampen, og kan dermed tage en kommanderende 2-0 føring i kampe med sig tilbage til San Jose.