NHL: Sharks kom flot fra land

Foto: Dinur

Mikkel Bødker og San Jose Sharks kunne ikke have tænkt sig en bedre start på slutspillet, end den de fik i torsdagens udekamp mod Anaheim Ducks.

Sharks-holdet, som var uden Jannik Hansen, der igen måtte tage til takke med at være healthy scratch, holdt nullet og scorede selv tre gange. Dermed vandt San Jose opgøret mod deres californiske divisionsrivaler med 3-0 og fører nu med 1-0 i serien. Sharks har således vundet hjemmebanefordelen tilbage allerede i første kamp, efter at de smed den i sidste runde af grundspillet.

Den store spiller for Sharks var canadiske Evander Kane, som kom til klubben lige før trade-deadline. Han scorede holdets to første mål på oplæg fra Joe Pavelski. Brent Burns var manden bag 3-0-scoringen i slutningen af anden periode, hvor Sharks i løbet af otte minutter scorede alle deres mål.

Mikkel Bødker fik 17:01 minutters istid i kampen, og ser altså ud til at være en af de spillere, Sharks-træner Peter DeBoer satser på i slutspillet. Den danske wing kvitterede med tre skud på mål og to hits.