NHL: Sharks klar til anden runde

San Jose Sharks har været suveræne i slutspilsserien mod Anaheim Ducks, og onsdag sikrede danskerklubben sig avancement til anden runde.

Det skete, da Sharks på egen is vandt den fjerde kamp i serien med 2-1. Dermed tog hajerne en samlet sejr på 4-0 i kampe efter en overbevisende indsats.

Kamp fire, som skulle vise sig at blive den sidste i serien, var ganske tæt. San Jose kom foran efter små seks minutters spil, da Marcus Sörensen fandt vej til nettet, og den føring holdt frem til tredje periode. 27 sekunder inde i tredje periode sendte Rickard Rakell pucken i mål for Anaheim, men Sharks-træner Peter DeBoer ønskede at få målet set igennem og det blev herefter underkendt for offside.

Andrew Cogliano fik dog bragt balance i regnskabet otte minutter inde i tredje periode, men godt og vel et minut senere scorede Tomas Hertl sejrsmålet for værterne, som for anden gang nogensinde vandt en slutspilsserie med 4-0.

Mikkel Bødker fik 14:45 minutters istid og var eneste dansker på isen. Han blev noteret for et skud på mål, et hit og +1.

San Jose møder i anden runde af slutspillet Vegas Golden Knights, som også vandt med 4-0 i kampe i deres førsterundeserie mod Los Angeles Kings.