NHL: Sharks åd Maple Leafs råt

San Jose Sharks havde slebet skøjterne rigtigt i nattens hjemmekamp mod Toronto Maple Leafs. Gæsterne var godt med i første periode, hvor de vandt skudstatistikken med 12-7, og som ende 0-0, men så ændrede alt sig i anden periode.

Hjemmeholdet scorede fire gange uden modsvar fra gæsterne og dermed afgjorde de kampen inden de sidste tyve minutter. 1-0 målet var en perle fra back-stjernen Brent Burns, der først lavede en tunnel på gæsternes Nazeem Kadri midt på banen, hvorefter han tordnede ind i zonen for at runde Maple Leafs kaptajn Dion Phaneuf for til sidste han sætte pucken op i hjørnet af målet.

I tredje periode blev det ikke bedre for udeholdet, som måtte notere sig yderligere tre baglæns mål og dermed et samlet nederlag på hele 7-0.

Comeback ikke nok for Blue Jackets

Columbus Blue Jackets havde hjemme besøg af Carolina Hurricanes. Her førte gæsterne 3-0 ind til slutningen af anden periode, hvor hjemmeholdet vågnede. Cam Atkinson satte reduceringen i undertal til 1-3. I tredje periode fik hjemmeholdet udlignet kampen og bragt den ud i overtid, men der slap kræfterne op.

Jordan Staal brød selv pucken i egen zone og løb ned og scorede til 4-3 for gæsterne der dermed tog det ekstra point til stillingen.

I Los Angeles skulle der hele 7 runder straffeslag til før vinderen var fundet af hjemmeholdet Kings og gæsterne fra St. Louis Blues. Efter 1-1 i ordinær tid og overtid, blev Troy Brouwer matchhelt med sin afgørende scoring i syvende runde.

Nattens resultater:

New York Rangers – Washington Capitals 3-4 (OT)

Philadelphia Flyers – New York Islanders 4-0

Ottawa Senators – Boston Bruins 2-1 (OT)

Montreal Canadiens – Pittsburgh Penguins 1-3

Columbus Blue Jackets – Carolina Hurricanes 3-4 (OT)

San Jose Sharks – Toronto Maple Leafs 7-0

Dallas Stars – Minnesota Wild 1-2

Arizona Coyotes – Nashville Predators 4-0

Vancouver Canucks – Tampa Bay Lightning 2-3 (OT)

Los Angeles Kings – St. Louis Blues (EFS)

Du kan se højdepunkter fra kampen i mellem Sharks og Maple Leafs her: