NHL: San Jose vandt i kæmpe overtidsdrama, Karlsson afgjorde

Foto: Dinur

Kæmpe drama i nat Entreprise Center i St. Louis i den tredje Western Conference-finale i NHL.

Erik Karlsson scorede to gange og afgjorde kampen fem minutter inde i overtiden, da han var på plads til en lidt tilfældig puck foran mål. Det var den svenske stjernebacks mål nummer to i kampen, og San Jose fører nu serien 2-1 efter en regulær rutsjetur af kamp.

Sharks førte 2-0, men blev hentet af et stærkt kæmpende hjemmehold, der kom foran 4-3 efter 40 minutter, blandt andet på to mål af en stærkt spillende David Perron, der scorede to gange. 

Kun fremragende redninger af Martin Jones i San Jose-buret forhindrede yderligere St. Louis-scoringer, og i stedet slog Sharks igen til i slutfasen, hvor Logan Couture dukkede og udlignede i seks mod fem-spil. 

Erik Karlsson var længe om at komme i gang efter skiftet fra Ottawa til San Jose, men nu er alle spørgsmålstegn om hans værdi visket ud. Karlsson er to kampe fra en Stanley Cup-finale. Også Joe Thornton scorede to gange og veteranen er “den gode historie” i denne omgang Stanley Cup, som han virkelig længes efter at vinde.

Tjek i øvrigt sejrsmålet: Heftige protester fra St. Louis for en håndpasning fra Timo Meier – en dom, som dommerne ikke kunne omstøde via video og altså ikke dømte i første omgang.