NHL: Ryan O’Reilly blev slutspillets MVP

Han kom fra Buffalo til St. Louis før denne sæson i et “Blockbuster Trade”, der sendte tre forwards og to draft picks – blandt andet første runde om en uge i Vancouver – til Buffalo, men det er St. Louis Blues-organisationen formentlig helt ligeglad med nu. 

For Ryan O’Reilly endte med at spille sit livs sæson i NHL og i nat kunne han løfte Conn Smythe-trofæet som vinder af slutspillets MVP i NHL. O’Reilly lavede i første omgang 77 point i 82 kampe i grundspillet og endte med sine to point i nat med 23 point i 26 slutspilskampe. Han delte dermed førstepladsen på topscorerlisten i slutspillet om Stanley Cup med Bostons Brad Marchand.

Ryan O’Reilly var i øvrigt også på dansk is i sidste sæson, da han afsluttede 2017/18 med at spille for Canada i Herning og København. Det har han formentlig glemt alt om i disse timer, hvor han fester løs med holdkammeraterne i St. Louis. 

Tre sure år i Buffalo blev altså forvandlet til den ultimative triumf for den 28-årige forward, der er født i Clinton, Ontario i Canada.