NHL: Red Wings vandt uden Frans Nielsen

Foto: Dinur

Detroit Red Wings kommer heller ikke i slutspillet i denne sæson, som er Frans Nielsens tredje i klubben, men holdet er i gang med at slutte pænt af.

Fredag aften sikrede Red Wings sig på hjemmebane den fjerde sejr på stribe, da New Jersey Devils blev sendt hjem med et nederlag på 4-0. Danny DeKeyser, Dylan Larkin, Tyler Bertuzzi og Andreas Athanasiou scorede målene for Detroit.

Frans Nielsen fik ikke lavet point i fredagens kamp, og det var der en ganske god grund til. Den rutinerede dansker var nemlig slet ikke på isen.

Nielsen figurerede blandt Detroits scratchede spillere, og selvom der ikke er meldt det helt store ud om baggrunden, menes det at være på grund af en skade til danskeren.

Red Wings-danskeren kolliderede eftersigende med holdkammeraten Luke Witkowski og Buffalo Sabres-spilleren Kyle Okposo i en kamp torsdag aften. Her ville Witkowski tackle Buffalo-spilleren, men han ramte i højere grad Frans Nielsen, som i værste fald kan have pådraget sig en hjernerystelse.

Meldingen fra Detroit-træner Jeff Blashill er dog, at Frans Nielsen måske er klar til søndagens hjemmekamp mod Boston Bruins.