NHL: Red Wings-målmand skifter til Flyers

Foto: Bridget Samuels

Philadelphia Flyers er ramt af skader på målmandsposten, og det har fået klubben til at handle i bestræbelserne på at sikre sig en plads i slutspillet.

Flyers sikrede sig mandag aften tjekkiske Petr Mrazek i et trade med Detroit Red Wings. 26-årige Mrazek har i de seneste to sæsoner været Detroits førstemålmand, men i denne sæson har han mistet pladsen til Jimmy Howard, som har vogtet målet i to tredjedele af holdets kampe.

Philadelphia giver to konditionelle draftvalg for Petr Mrazek: Et fjerderundevalg i årets draft og et tredjerundevalg i 2019-draften.

Målmandssituationen i Philadelphia er blevet uvis, efter at tjekkiske Michal Neuvirth blev skadet i holdets seneste kamp. I forvejen sad Brian Elliott ude med en skade, og derfor var målet overladt til uprøvede Alex Lyon, hvis ikke general manager Ron Hextall var gået på markedet.

Philadelphia ligger i øjeblikket på tredjepladsen i Metropolitan Division med seks point ned til slutspilsstregen, så holdet har gode muligheder for at forlænge sæsonen.

Petr Mrazek har tidligere i karrieren spillet ti slutspilskampe for Detroit, så han er forholdvis erfaren, selvom han først lige er fyldt 26 år i sidste uge.

Mrazeks kontrakt udløber til sommer, hvor han står til at blive unrestricted free agent.