NHL: Rangers vandt iskold Winter Classic i overtiden

For tiende sæson i træk var der en udendørskamp på programmet i starten af NHL-året, da 2018 blev indledt med en iskold og meget tæt Winter Classic-kamp.

Det var Buffalo Sabres og New York Rangers, der skød det nye år ind på Citi Field i New York, som normalt er hjemmebane for baseballholdet New York Mets. Rangers lagde stærkest fra land, men Sabres kom tilbage og tvang kampen ud i overtid, hvor Rangers – som på papiret var på udebane – alligevel vandt.

Kampen begyndte tidligt på eftermiddagen lokal tid, og da den første puck blev smidt, viste termometret -6 grader celsius, så de 41.821 tilskuere var vidner til en ganske kølig affære.

Paul Carey og Michael Grabner gav dog hurtigt Rangers-tilhængerne noget at varme sig på, da de bragte newyorkerne foran med 2-0 i løbet af den første halvdel af første periode. Buffalo leverede ikke noget modsvar før 56 sekunder inde i anden periode, hvor Sam Reinhart fik reduceret.

Sabres kom bedre med, som kampen skred frem, og værterne slog til igen tidligt i tredje periode. Her satte finske Rasmus Ristolainen scoringen til 2-2 i nettet, og det var også stillingen efter 60 minutters spil.

Kampen gik i overtid, og her blev en Sabres-udvisning dyr. Rangers kom i powerplay, og to minutter og 43 sekunder inde i overtiden afgjorde J.T. Miller årets Winter Classic-kamp til New York Rangers’ fordel.

Rangers’ spillere og fans kunne dermed glæde sig over en perfekt indledning på det nye år.