NHL: Rangers udlignede serien

Foto: Bridget Samuels

New York Rangers slog tilbage i serien mod Pittsburgh Penguins, da de to hold mødtes i Consol Energy Center til kamp2. Henrik Lundqvist var tilbage i målet, efter han måtte forlade kamp1 efter første periode, med en øjenskade.

Hjemmeholdet havde deres russiske superstjerne Evgeni Malkin med igen, efter han har siddet ude i en længere periode med en skade.

De to hold lykkedes ikke med at score i første periode, som hjemmeholdet umiddelbart kom bedst ud af, og det momentum tog de med ind i anden periode hvor de også scorede kampens første mål, som var lidt af en perle. Målet faldt efter syv minutter, på en kontra, Nick Bonino drejede rundt om sig selv og sendte pucken på tværs til Trevor Daley, der lagde pucken til rette for en fremad stormene Phil Kessel der smadrede pucken ind i det halvtomme mål.

Føringen holdt i 10 minutter, så slog gæsterne til, ikke bare med en scoring, men med tre scoringer på under fire minutter. Først var det Keith Yandle der kom snigende på bagstolpen og kunne slå en puck i nettet, da Jeff Zatkoff ikke kunne nå over, blot 20 sekunder senere, var det så Derick Brassard, der modtog en flyvsk puck i midtszonen, pucken kom under kontrol og Brassard satte speed på og trampede uden om Penguins forsvaret og ned alene med Zatkoff, som han udplacerede med et håndledsskud.

Et par minutter senere, var det så norske Mats Zuccarello der var skarpretter, han blev spillet helt fri på bagerste stolpe og han svigtede ikke. Fælles for de tre mål til gæsterne var, at det var den samme mand som stod bag alle målene. JT Miller leverede første assist til alle tre mål, og spillede en rigtig stor kamp.

Kampen blev reelt lukket med blot 40 sekunder spillet af tredje periode. Chris Kreider var manden med 4-1 målet og den sidste søm til kisten. Derfor var det også ren kosmetik at Phil Kessel kunne score sit andet mål, med 14 minutter igen af kampen.

Serien er nu udlinget til 1-1 og Rangers med hjemmebane fordelen inden de vender hjem til Madison Square Garden, hvor de to næste kampe spilles.