NHL: Rangers tilbød at trade Lundqvist

Foto: Bridget Samuels

Henrik Lundqvist er den store stjerne i New York Rangers, men han kunne have været fortid i klubben, hvis han ønskede det.

Før årets trade-deadline meddelte Rangers den 36-årige svensker, at klubben ville skille sig af med nogle af sine profiler og indlede en genopbygning af holdet. Hvis ikke Henrik Lundqvist ønskede at bruge de sidste år af sin NHL-karriere på et hold under opbygning, kunne han få lov at komme væk.

– Vi fortalte Hank (Henrik Lundqvist red.), at hvis han ikke ønskede at være med i den proces, så ville vi finde en god klub til ham. Men han sagde, at han ville blive og være med. Jeg er meget glad for, at han har det sådan. Jeg tror, at hvis han spiller op til sit topniveau, så har vi en god chance for at spille med om en slutspilsplads i næste sæson, siger Jim Dolan, der er formand for bestyrelsen i Madison Square Garden, til Larry Brooks fra New York Post.

Henrik Lundqvist har spillet for New York Rangers i hele sin NHL-karriere. Han har hentet 431 sejre i 805 kampe for klubben.