NHL: Rangers lægger op til kæmpe udskiftning

Foto: Bridget Samuels

Det har været under opsejling i et stykke tid, men nu er det officielt: New York Rangers er i gang med et heftigt generationsskifte, der formentlig betyder, at mange af klubbens “trotjenere” må sige farvel og tak inden NHL’s trade deadline i den kommende måned.

Det skriver klubbens ledelse i et åbent brev til fansene, hvor som er underskrevet af præsident Glen Sather og General Manager Jeff Gorton, der giver en kæmpe cadeau til den stamme af spillere, der siden 2005/06-sæsonen har spillet 129 playoff-kampe uden at snuppe Stanley Cup – det ultimative mål.

Det går Rangers stadig efter, men med en ny generation af spillere.

– Det betyder, at vi nok kommer til at miste nogle “familiar faces”, spillere vi alle holder af og respekterer. Det er aldrig nemt. Vi lover, at vores plan bliver guidet af uændrede forpligtelser: Vi forsikrer, at vi bygger fundamentet for en ny Stanley Cup-udfordrer.

Der spekuleres i, at Ryan McDonagh, Mats Zuccarello, Rick Nash og Brendan Smith (allerede på waiveren) bliver nogle af ofrene for Rangers-generationsskiftet.

– Når vi nærmer os trade deadline senere på måneden og når vi kommer ind i sommer, fokuserer vi på at tilføje unge, kompetitive spillere, som kombinerer fart, styrke og karakter, skriver Rangers-ledelsen.