NHL: Rangers har tradet Rick Nash

Foto: Justin Yamada

New York Rangers er i gang med at sælge ud af sine stamspillere frem mod mandagens trade-deadline, og søndag lykkedes det klubben at trade forwardprofilen Rick Nash.

Det er Boston Bruins, der bliver arbejdsgiver for 33-årige Nash i resten af denne sæson. Bruins har givet et førsterundevalg i årets draft, samt de to forwards Ryan Spooner og Matt Beleskey for den rutinerede canadier, som altså har indbragt New York Rangers en ganske solid pakke.

Rangers har desuden fået backtalentet Ryan Lindgren og et syvenderundevalg i næste års draft med i handlen, hvor newyorkerne til gengæld forpligter sig til at betale halvdelen af Rick Nash’ løn i resten af denne sæson.

Rick Nash har spillet for New York Rangers siden 2012, hvor han kom til klubben fra Columbus Blue Jackets. Den erfarne canadier står i alt noteret for 799 point i 1.049 NHL-kampe, men i denne sæson har der været lidt længere mellem snapsene.

Her er det kun blevet til 28 point i 60 kampe fra Nash, som dog sagtens kan vise sig at være en vigtig opgradering for Boston i jagten på en Stanley Cup-titel. Canadieren har både vundet VM- og OL-guld i sin karriere, men mangler en Stanley Cup-titel i samlingen.