NHL: Rangers har fundet ny head coach

New York Rangers valgte at fyre head coach Alain Vigneault efter en skuffende sæson. Nu har traditionsklubben fundet hans afløser.

Det bliver den 51-årige amerikaner David Quinn, der skal stå i spidsen for Broadway-klubben. Dermed er han klar til at vende tilbage til NHL, hvor han i 2012/13-sæsonen var assistenttræner i Colorado Avalanche.

– Han er det ideelle valg for at give vores loyale og passionerede fans den vinderhockey, de fortjener, siger Rangers’ general manager Jeff Gorton om ansættelse af David Quinn.

Den nye Rangers-træner har i de seneste fem sæsoner været head coach for Boston University, som spillede i den stærke collegeliga NCAA. Tidligere i karrieren har Quinn været head coach for AHL-klubben Lake Erie Monsters, og det er en meget rutineret træner, New York Rangers nu giver chancen i NHL.

Som spiller nåede David Quinn aldrig at spille i NHL, men som træner har han i de seneste to årtier været med til at sætte sit aftryk på amerikansk ishockey. Quinn har ved flere lejligheder været med i trænerstaben omkring forskellige amerikanske landshold. Han var assistenttræner for USA’s VM-landshold i 2007, 2012 og 2016.