NHL: Philadelphia slår rekord med syv startende målmænd

Situationen er mere eller mindre desperat hos Philadelphia Flyers i denne sæson.

Slutspillet er langt væk, trænerfyringen er “brugt” og skaderne er væltet ind. Ikke mindst på målmandsposten, hvor Flyers konstant har måttet skifte ud og ikke har fundet en førstemand endnu. 

I kampen mod Washington for nylig, blev problemerne udstillet rent statistisk, da Flyers luftede sin syvende startende målmand i sæsonen. 

Det var en ægte “journeyman”, der kom Flyers til undsætning, for Mike McKenna spillede mod Washington for sin niende NHL-klub i karrieren. 

Flyers blev kun den fjerde klub i NHL-historien til at bruge syv startende målmænd i historien, og Mike McKenna måtte tape sin hjelm og sit øvrige udstyr sort, for han kom lige Vancouver Canucks, der for nylig sendte ham på waiveren og dermed ud på markedet.

Philadelphia valgte at gribe ham, og McKenna tabte 3-5 i sin premiere for Flyers. 

Brian Elliott, Michal Neuvirth, Calvin Pickard, Alex Lyon og Anthony Stolarz har tidligere stået for Philadelphia i denne sæson, og den “syvende mand” McKenna har kun vundet en af syv kampe, han har stået i denne sæson.

Det var, da han stod for Ottawa Senators tidligere på sæsonen. Sejren, han vandt var mod… Philadelphia Flyers, naturligvis.