NHL: Perry-hattrick sikrede Ducks den ottende sejr i træk

Foto: Bridget Samuels

Corey Perry var i hopla og scorede hele tre gange, da Anaheim Ducks søndag spillede sig endnu tættere på førstepladsen i Pacific Division med en 4-2-sejr over de direkte rivaler fra Los Angeles Kings.

Anaheim Ducks fik en elendig start på denne sæson, men siden jul har ænderne været inde i en fremragende stime. Søndag vandt Ducks sin ottende kamp i træk, og de er nu kun to point efter Los Angeles Kings, som fører Pacific Division.

Frederik Andersen så søndagens kamp fra bænken, da Anaheim satsede på amerikanske John Gibson. Han spillede en god kamp og lavede 27 redninger, hvilket sikrede ham en redningsprocent på fine 93,1.

Kampens helt store spiller var hjemmeholdets Corey Perry, som scorede tre mål og lavede en assist.

Perry scorede i powerplay i både første og anden periode, og halvandet minut inde i tredje periode fin han også pucken i nettet i fem mod fem-spillet, hvor han bragte Ducks foran med 3-2. Kort efter indtog han oplæggerrollen, da David Perron scorede kampens sidste mål i powerplay.

– Det var en slutspilskamp i dag. Begge hold spillede, som om det var. Disse hold kan ikke lide hinanden, så det var virkelig som en slutspilskamp, sagde Anaheims træner Bruce Boudreau efter kampen.

Anaheim er nu to point fra førstepladsen i Pacific Division, og ænderne har en kamp i baghånden i forhold til topholdet Los Angeles.