NHL: Penguins sænkede Capitals, Bjorkstrand tabte

Foto: Bridget Samuels

Pittsburgh Penguins ligner lige nu et hold, ingen har lyst til at rende ind i det kommende slutspil. Seks sejre i træk til holdet fra jern-byen, og en flyvende Sidney Crosby med points i 12 kampe i streg.

Capitals kunne med en sejr have endeligt have sikret sig førstepladsen i Eastern Conference og dermed hjemmebane fordel i hele slutspillet, men i og med de tabte med hele 6-2, er denne “fest” udskudt lidt.

Penguins var solidt spillende i nat og selvom hjemmeholdet satte en 2-0 føring over styr i løbet af anden periode, vandt de alligevel sikkert kampen, da en stærk tredje periode sikrede dem sejren.

Det var ikke kun Crosby der var godt spillende i nat, rookien med det mundrette navn Tom Kuhnhackl leverede et mål og to assists undervejs i sejren og han har i det hele taget grebet chancen på højeste niveau efter han fik muligheden tidligere på sæsonen.

Med sejren hopper Pittsburgh også hele vejen op på tredjepladsen i Eastern Conference, og ligner dermed et hold, som er godt på vej i slutspillet.

Masser spilletid til Bjorkstrand i nederlag

Oliver Bjorkstrand var endnu en gang at finde på holdkortet hos Columbus Blue Jackets, da de på udebane tabte med 2-1 til New Jersey Devils.

Der var godt med spilletid til unge Bjorkstrand, som fik hele 18.33 på isen. Han producerede et enkelt skud på mål, og spillede også med i powerplay, som det tidligere har været tilfældet. Han sluttede kampen i 0 i plus/minus statistikken.

Hverken New Jersey eller Columbus skal spille slutspil i denne sæson.

Nattens resultater:

Winnipeg Jets – Anaheim Ducks 2-3 (OT)

Montreal Canadiens – Calgary Flames 1-4

New Jersey Devils – Columbus Blue Jackets 2-1

Pittsburgh Penguins – Washington Captials 6-2

Chicago Blackhawks – Minnesota Wild 2-3(OT)

Edmonton Oilers – Colorado Avalanche 2-3

San Jose Sharks – Arizona Coyotes 3-0

Du kan se highlights af Bjorkstrands kamp nedenfor: