NHL: Panarin er usikker på sin Columbus-fremtid

Foto: Dinur

Russiske Artemi Panarin er den helt store stjerne på Columbus Blue Jackets’ hold, men den målfarlige wing er ikke sikker på, at han ønsker at blive i klubben.

Sådan lyder det fra 26-årige Panarins agent Dan Milstein på spørgsmålet om, hvorfor russeren ikke har skrevet under på en ny kontrakt med Columbus.

– Han er ikke klar til at skrive under. Kommer han til at skrive under? Se sådan på det, at jeg ikke ved, hvad de kommer til at tilbyde, siger Dan Milstein til The Athletic.

Artemi Panarins nuværende kontrakt med Blue Jackets udløber næste sommer, og hvis ikke parterne bliver enige om en forlængelse, kan russeren forlade Ohio-klubben som unrestricted free agent.

– Jeg har læst kommentarer om, at det er hans agents værk, at vi trækker tingene ud for at få så mange penge ud af dem som muligt, men sådan er det ikke. Jeg tror, de ville give ham $11 millioner, hvis han virkelig ønskede det, men jeg har ikke diskuteret noget med dem, siger Dan Milstein om forhandlingerne mellem Columbus og Panarin.

Panarin kom til NHL i 2015, hvor han skrev kontrakt med Chicago Blackhawks. Han tog ligaen med storm og blev kåret til årets rookie i 2015/16-sæsonen, og sidste sommer blev han tradet til Columbus Blue Jackets, hvor han i sin første sæson blev noteret for 82 point i 81 kampe.

– Jeg tror ikke, han kan blive behandlet bedre, end han bliver i Columbus. De tager sig af ham. Han vil ikke lave numre med dem, men beskeden er kort sagt: “Jeg ved ikke, om jeg vil være her de næste otte år. Jeg har ikke besluttet det,” siger Dan Milstein om grunden til, at Panarin ikke har forlænget sin kontrakt endnu.

Den russiske wing sår altså tvivl om, hvorvidt han ønsker at blive i Columbus. Hvis ikke en ny kontrakt kommer på plads i løbet af de kommende måneder, kan Blue Jackets bliver tvunget til at trade Panarin for ikke at miste ham gratis næste sommer.