NHL: Ovechkin afgjorde danskeropgør

Foto: Bridget Samuels

Den russiske superstjerne scorede to gange og var manden bag sejrsmålet i overtiden, da Washington Capitals med Lars Eller på isen slog Nikolaj Ehlers’ Winnipeg Jets med 4-3.

Alexander Ovechkin afgjorde kampen tre et halvt minut inde i overtiden, hvor Washington udnyttede et powerplay til at sikre sig sejren. En sejr, som Capitals så ud til at køre sikkert hjem, men som alligevel kom i fare efter et stort Winnipeg-comeback.

Capitals scorede tre gange i løbet af den første halvdel af opgøret, uden at Jets kom på måltavlen. I tredje periode fik gæsterne fra Winnipeg dog hul på Braden Holtby i Washington-målet, og med scoringer fra Tobias Enström, Adam Lowry og Marko Dano fik Jets bragt balance i regnskabet.

Med sit andet mål i kampen sørgede Alexander Ovechkin dog for, at Washingtons spillere og fans kunne juble over sejren i en kamp, hvor hverken Lars Eller eller Nikolaj Ehlers blev noteret for point. Eller spillede 13:22 minutter, havde to skud på mål, leverede et hit og var +1.

Nikolaj Ehlers fik 19:27 minutters istid for Jets og markerede sig lidt anderledes, end han plejer. Den målfarlige nordjyde fik kun skudt på mål en enkelt gang, men måtte til gengæld tage to ture i straffeboksen. Trods sin høje fart måtte Ehlers to gange hooke en modstander for at følge med, og det blev opdaget af kampens dommere. Ehlers diskede også op med to hits og blokerede to skud.

Se højdepunkter fra kampen her: