NHL: Ottawa vragede Mikkel Bødker

Foto: Jan Korsgaard

Der var ingen danskere på isen i lørdagens canadiske opgør mellem Ottawa Senators og Toronto Maple Leafs. Frederik Andersen fik pause og Mikkel Bødker var vraget af Senators-træner Mark Crawford.

Det er efterhånden længe siden, Mikkel Bødker for alvor har bidraget med ret meget til Senators-offensiven. Den danske wing har ikke lavet point i sine seneste fem optrædener, og han har ikke scoret i 18 kampe. Derfor valgte Mark Crawford at statuere et eksempel ved at gøre Bødker til healthy scratch i lørdagens kamp.

Om det var træner Crawford omrokeringer, der gjorde forskellen, vides ikke, men Ottawa formåede at vinde det canadiske traditionsopgør med 4-2. Særligt Anthony Duclair havde en stor aften med to scoringer og en assist.

Senators ligger dog stadig ubehjælpeligt sidst i Eastern Conference, mens Maple Leafs’ slutspilsdeltagelse nok ikke kommer i fare.

I Winnipeg var der også rent canadisk opgør, da Montreal Canadiens var på besøg hos Jets og vandt med 3-1. Montreal holder sig dermed inde i kampen om slutspilspladserne i Eastern Conference. Nikolaj Ehlers fik 15:21 minutters istid, men havde en skidt aften med to skud på mål, to udvisningsminutter og -2 i plus/minus-statistikken.