NHL: Ottawa vandt danskerløst danskeropgør, Detroit tabte 1-3

Foto: Dinur

Ok, med den tidligere Frederikshavn-spiller Zack Smiths scoring til 5-1 sidst i kampen var der et lille danskersnit over kampen mellem Ottawa og Winnipeg i aftes dansk tid. 

Men hverken Mikkel Bødker eller Nikolaj Ehlers var med i kampen på grund af skader – en kamp, der fik et ganske overraskende udfald. Bundholdet Ottawa havde nemlig ikke de mindst problemer med at slå topholdet Winnipeg med sikre 5-2. 

Winnipeg måtte dermed notere sig det tredje nederlag på stribe efter 2-3 i San Jose og 2-5 i Montreal. Et ærgerligt roadtrip for Jets, der ikke har meget gang i motorerne for øjeblikket.

Senators-målmand Anders Nilsson havde en stor aften med 44 redninger, mens Mark Stone scorede to gange i den anden ende. Nikolaj Ehlers er på vej tilbage for Winnipeg, der godt kunne trænge til et pift af danskerens tempo. 

Detroit Red Wings er stadig to point foran Ottawa i bunden af Atlantic Division, men Frans Nielsens mandskab tabte 1-3 til Buffalo i aftes. 

Nielsen var på plads med sit sædvanlige stykke arbejde og 17:23 minutter, uden at det lykkedes med mål eller assist for den rutinerede dansker.