NHL: Oliver Bjorkstrand sat af, Columbus vandt 4-1

Foto: Jan Korsgaard

Det har ikke været nogen god sæson for Oliver Bjorkstrand og forleden, da Columbus mødte Anaheim, fik danskeren kun syv skift og lige over fem minutters spilletid. 

Inden træningen op til nattens kamp – dansk tid – blev Bjorkstrand ifølge avisen Columbus Dispatch hevet til side for at tale. Beskeden var, at Bjorkstrand måtte en tur på tribunen til nattens kamp mod Dallas. 

– Jeg kommer ikke til at forklare mere end at vi tydeligvis ikke er tilfredse med hans spil, sagde træner John Tortorella til Columbus Dispatch. 

Oliver Bjorkstrand lavede 40 point i sidste sæson, men i denne sæson har han altså kun tre point i 13 kampe. 

– Hvis du vil være i opstillingen lige nu, skal du spille god hockey, og hvis ikke, så sidder du. Det er mønstret lige nu, siger Bjorkstrand, der har fået besked på at være mere koncentreret i egen zone og spillet generelt af træner Tortorella. 

– Selv om du ikke får mange minutter og mange minutter i hver enkelt kamp, kan du altid kontrollere din “compete level”. Tortorella mener for øjeblikket ikke, at jeg er, hvor jeg skal være. Derfor er jeg ude, siger Oliver Bjorkstrand.

Columbus vandt i nat en sikker 4-1-sejr over Dallas, og dermed kunne det godt tyde på, at Bjorkstrand også er ude i næste kamp.