NHL: Ny Toronto-målmand holdt buret rent i sikker sejr

Foto: Dinur

Toronto Maple Leafs er ramt af skader på målmandspositionen, hvor både Frederik Andersen og backup Garret Sparks i øjeblikket sidder ude, men det gav nyerhvervelsen Michael Hutchinson chancen for at stråle i lørdagens hjemmekamp mod Vancouver Canucks.

Her holdt den tidligere Winnipeg Jets- og Florida Panthers-målmand buret rent i sin bare anden optræden for Maple Leafs, siden han kom til klubben lige før nytår. Canadieren diskede op med 28 redninger for at få sit shutout i opgøret, som Toronto vandt med 5-0.

Vancouver var uden deres topscorer Elias Pettersson, som må sidde ude med en knæskade i op til to uger, efter at han kom galt afsted i Canucks’ seneste kamp, hvor de mødte Montreal Canadiens. Uden det svenske stortalent var Vancouver-offensiven ret tandløs i udekampen mod Toronto.

Hjemmeholdet bragte sig foran med 2-0 i første periode på mål af John Tavares og Trevor Moore, og i tredje periode lukkede Auston Matthews, Andreas Johnsson og Igor Ozhiganov til slutresultatet 5-0. Auston Matthews blev noteret for tre point i kampen.