NHL: Ny nedtur for Canucks – niende nederlag på stribe

Foto: Jan Korsgaard

Det var uden Jannik Hansen, men med Philip Larsen, at Vancouver Canucks i nat søgte genoprejsning mod New York Islanders på Brooklyn.

Men heller ikke mod Islanders lykkedes det for kriseramte Canucks at vinde, og der er efterhånden intet at sige til, at de nordamerikanske medier begynder at spekulere i træner Willie Desjardins afgang.

Vancouver er nu oppe på hele otte rene nederlag på stribe, og nedturen ser ikke ud til at kunne vendes for danskerklubben.

Ganske symbolsk er det, at den svenske superstjerne Loui Eriksson, som Canucks hentede på en kæmpe kontrakt inden sæsonen, endnu ikke har scoret et eneste mål. Han var designet som tredjemand i en kæde med Sedin-brødrene, men den kombination er altså gået helt skævt.

Philip Larsen stod for -1 og fik 18:34 minutter i kampen, hvor stillingen var 2-2 inden tredje periode. Men mål af Cal Clutterbuck og Andrew Ladd sikrede Islanders sejren, og dermed fik Frans Nielsens tidligere klub lidt håb igen i bunden af Eastern Conference, hvor kun Carolina har været dårligere.

Boston Bruins havde en fremragende målmand i Tuukka Rask, der med 32 redninger på 32 skud sikrede Bruins en 4-0-sejr over Buffalo Sabres.

I Florida var der blot 11.703 tilskuere – 60 procent af belægningen i hallen i Sunrise – til kampen mellem Panthers og Tampa Bay Lightning, der ellers er et lokalopgør.

Panthers-målmand Roberto Luongo blev First Star i kampen, som Panthers vandt med 3-1, blandt andet via scoring af overraskelsen Jonathan Marchessault, der med 12 point i 12 kampe er på vej mod et langt bedre facit end i fjor, hvor han spillede for Tampa Bay. Her nåede han blot 45 kampe og 18 point, inden han blev sendt til Syracuse i AHL.