NHL: Nu kan du hjælpe danskerne til All Star-kampen

NHL har åbnet for sin traditionelle afstemning, hvor ishockeyfans får indflydelse på, hvilke spillere der skal deltage i årets All Star-kamp. Du har nu muligheden for at sørge for dansk deltagelse i den store event.

All Star-kampen er blevet reformeret i år, så i stedet for én kamp vil der blive spillet en All Star-turnering. Her dyster et hold fra hver af NHL’s fire divisioner om at vinde højdepunktet i årets All Star-weekend, som afholdes i Nashville fra 29. til 31. januar næste år.

Afstemningen er begyndt og indtil videre fører Alexander Ovechkin foran Patrick Kane og John Scott. Enforceren Scott havde nok aldrig regnet med at skulle deltage i en All Star-kamp, men NHL-fans har startet en kampagne på de sociale medier, hvor de opfordrer til at stemme på Arizona Coyotes-forwarden. Og den kampagne virker.

Sidste år stemte nærmest hele Letland på Buffalo Sabres-spilleren Zemgus Girgensons, og det betød, at han fik en plads i All Star-kampen, så hvis vi gør det samme i Danmark, så er der bestemt muligheder for at sikre en af de danske spillere en plads på et af de fire All Star-hold via fanafstemningen.

De danske NHL-spillere ligger på nuværende tidspunkt placeret således på listen over, hvem der har fået flest stemmer:
123. Frederik Andersen
187. Mikkel Bødker
199. Frans Nielsen
204. Nikolaj Ehlers
245. Lars Eller
316. Jannik Hansen

Du kan afgive din stemme HER