NHL: Nielsen sikrede Islanders point med sent mål

Frans Nielsen tvang torsdagens opgør mellem New York Islanders og Washington Capitals ud i overtid, da han udlignede til 2-2 med mindre end to minutter igen. Gæsterne løb dog alligevel med sejren.

Slutspillet nærmer sig efterhånden og Capitals har i denne sæson en rigtig slutspilsekspert på holdet i forwarden Justin Williams. Williams har ofte vist sin evne til at dukke op på de afgørende tidspunkter i slutspillet, og i torsdagens kamp i Brooklyn var han også manden, der afgjorde det hele.

Williams scorede sit 19. sæsonmål godt fire minutter inde i overtiden og sikrede dermed Washington Capitals en 3-2-sejr. Hovedstadsholdet fik således sat endnu to point ind på kontoen, og med et forspring på 16 point ned til New York Rangers i Metropolitan Division er det svært at se, at Capitals kan blive fravristet divisionssejren.

Frans Nielsen sikrede New York Islanders et vigtigt point, som betyder, at de holder fast i tredjepladsen i Metropolitan Division, da han udlignede med et minut og 44 sekunder tilbage af kampen. Islanders fik presset på i situationen, som ledte til målet, og til sidst kunne Nielsen uden større besvær prikke gummiskiven i nettet.

Nielsen fik 17:05 minutters istid for Islanders, som var på hælene i det meste af opgøret og derfor ikke kunne tillade sig at være helt utilfredse med, at det trods alt blev til et enkelt point. Den danske center havde fire skud på mål og var +1, så han havde en ganske fin aften i Barclays Center.

Det var de store profiler, der scorede målene i kampen. John Tavares bragte newyorkerne foran i slutningen af første periode, mens Alexander Ovechkin vendte kampen med to tidlige scoringer i anden periode. Ovechkin har allerede scoret 37 gange i denne sæson, hvor Capitals har spillet 56 kampe.