NHL: NIELSEN-SCORING i undertal – Danskeren 2nd Star i Detroit-sejr

Foto: Jan Korsgaard

Detroit Red Wings er efter en tøvende start med to nederlag stærkt rullende med hele seks sejre i træk.

Dermed har holdet foreløbig ryddet alle spekulationer om, at truppen er for gammel og slidt af banen, og i nat var det med Frans Nielsen i en hovedrolle, at Red Wings tog alle tre point i en 2-1 sejr over St. Louis, der blev hevet hjem efter en lang straffeslagskonkurrence.

Det skete for øjnene af knap 20.000 tilskuere på udebane, hvor Frans Nielsen med knap 18 minutter på isen og masser af istid i både overtal og undertal var en af de absolutte hovedpersoner i kampen.

Det var efter godt 14 minutter af anden periode, at Frans Nielsen scorede et fremragende mål i undertal, hvor han kom af sted sammen med Darren Helm, der lagde en fin droppasning til danskeren. Nielsen rullede ind med baghånden og fra en uhørt spids vinkel fik han tampet pucken ind bag Jake Allen i St. Louis-målet.

Nielsen var også involveret i St. Louis enlige scoring, da det var fra danskerens skøjte, at Kevin Shattenkirks mål blev sat ind til 1-0 for hjemmeholdet.

Det blev Henrik Zetterberg, der afgjorde sagerne for Red Wings i straffeslagskonkurrencen, hvor Frans Nielsen brændte, men det kunne på ingen måde tage glæden fra danskeren, der nu kan se sig selv helt oppe i toppen af NHL’s Eastern Conference.