NHL: Nielsen scorede og Detroit fik et point i målfest

Foto: Jan Korsgaard

Boston var favorit i klassikeren mod Detroit i nat, hvor Red Wings igen søgte efter at begynde den stime, som holdet har brug for, hvis det skal blive til Stanley Cup-slutspil.

I nat fik kampen en hæsblæsende start, for efter blot syv minutter var stillingen 2-2, og Frans Nielsen havde såmænd været på pletten med en 1-2-reducering for Red Wings.

Danskeren hamrede til pucken efter en vundet faceoff, og målmand Anton Khudobin var helt og aldeles chanceløs på scoringen.

Der var noget for tilskuerne i de to første perioder, der bød på hele ni scoringer. Martin Frk udlignede til 5-5 for Detroit i tredje periode, inden Brad Marchand blev aftenens mand i skysovs med overtidsmål og hattrick.

Boston ligger lige nu til en første runde-dyst mod Toronto, mens Detroit med 10 point op til stregen og adskillige hold at overhale nok må belave sig på endnu en sæson uden slutspil.

Frans Nielsen spillede ikke mere end 5:22 minutter, inden han måtte eskorteres fra isen efter en alt for hård tackling sat af Bostons David Backes.