NHL: Nielsen og Detroit slog Sharks i danskeropgør

Foto: Jan Korsgaard

Frans Nielsen brændte straffeslag, da bonuspointet skulle udleveres, men noterede en assist og kunne forlade danskeropgøret hjemme i Detroit som mere tilfreds end Mikkel Bødker, eftersom Nielsen og co. vandt 2-1 over San Jose Sharks efter straffeslag og en i øvrigt glimrende indsats. 

Detroit-spillerne havde fortjent sejren, for Red Wings skød 44 gange på mål i løbet af 65 minutter og havde gennemgående godt fat i gæsterne, der igen havde Jannik Hansen siddende på tribunen.

Sharks-fremtiden bliver mere og mere uvis for Hansen, der formentlig tænker over muligheden for at skifte klub, inden NHL’s trade deadline, der i år er 26. februar. 

I det hele taget knokler Sharks med at finde formen, og selv om kampen i nat gav en enkelt pind, blev den noteret som fjerde nederlag på stribe. 

Begge mål faldt i tredje periode, og Frans Nielsens assist, kom da han fandt Trevor Daley med en fiks indenoms-pasning i midtzonen. Daley kørte ned og lagde en baghånd på Martin Jones, der lod pucken slippe ind og begik sin eneste fejl i kampen. Kevin Labanc udlignede for San Jose fem minutter før tid.

Ellers var højdepunktet Tomas Tatars vilde straffeslagsscoring. Det var vildt. Se det herunder.