NHL: Nielsen og Detroit holder håbet i live

Foto: Jan Korsgaard

Frans Nielsen og Detroit Red Wings slider og slæber for at holde det sidste håb om Stanley Cup-playoffs i live. I nat leverede Red Wings en af de skarpe indsatser, der gav to point og en sejr på 4-1 over Carolina Hurricanes. 

Det var en aften, hvor Darren Helm med et mål og to assister kunne glæde sig over at være aftenens helt for Detroit, men også en aften, hvor Frans Nielsen noterede sig for +3 i plus/minus-statistikken og dermed fik det optimale ud af sine 15:18 minutter på isen. 

Det samme gjorde Red Wings-målmand Petr Mrazek, der reddede 36 skud og holdt Carolina-spillerne fra fadet på hjemmebanen i Raleigh, hvor Gustaf Nyquists mål til 3-1 blev afgørende for gæsterne. 

Det var Detroits anden sejr på stribe efter den nylige gevinst mod San Jose, og med seks point op til wildcard-pladserne, spirer optimismen igen i “Motor City” – eller “Hockeytown” om man vil. 

– Det var endnu et skridt i den rigtige retning. Vi tog et skridt mod San Jose og det her er endnu et stort skridt, sagde Red Wings-træner Jeff Blashill efter kampen.